Uitnodiging Nieuwe huurders

Over HBV IJsseldal

Beste huurders van IJsseldal Wonen, U hebt in het afgelopen jaar een huis gehuurd van IJsseldal Wonen. De Huurdersbelangenvereniging IJsseldal wil u heel graag uitnodigen voor een kennismaking.

Twello, 3 oktober 2019
Beste (nieuwe) huurders van IJsseldal Wonen,
U hebt in het afgelopen jaar een huis gehuurd van IJsseldal Wonen. De Huurdersbelangenvereniging IJsseldal wil u heel graag uitnodigen voor een kennismaking. Wij willen graag weten hoe het proces van de verhuur is verlopen en we willen ook aan u vertellen wat de HBV voor u kan betekenen.
 
We behartigen de belangen van alle huurders van IJsseldal Wonen in de breedst mogelijke zin. Wij nemen deel aan de onderhandelingen met de Gemeente en wij worden betrokken bij het beleid van IJsseldal Wonen zoals de jaarlijkse huurverhoging, het duurzaam maken van de woningen, renovatie en onderhoud. Daarnaast bemiddelen wij in situaties waarin de huurder en IJsseldal Wonen er samen niet uitkomen.
Wij hechten veel belang aan contacten met de huurders, om te horen wat er onder hen leeft. Wij willen graag van u weten of de nieuwe woning u bevalt, of de procedure van de verhuur naar uw tevreden-heid was en of er misschien andere dingen zijn waarover u wil praten. Voor meer informatie kunt u op onze website kijken, www.hbv-ijsseldal.nl
Wij zien de huurders uit het Voorster gedeelte heel graag op dinsdag 12 november om 19.30 uur in de gezamenlijke ruimte van de Pioniershof, IJsseldijkstraat 19 in Twello. U bent vanaf 19.00 uur wel-kom voor een kop koffie.
De huurders uit het Lochemse deel van de corporatie zijn welkom op woensdag 13 november om 19.30 uur in de ontmoetingsruimte van het Wansinkhof, Het Wansink 45 te Epse. De koffie staat klaar!
Wilt u ons laten weten of u komt via ons e-mailadres: info@hbv-ijsseldal.nl of via de telefoon
(0571) 84 16 93.
Met vriendelijke groeten, Riet Brugman, secretaris