Jaarvergadering afgelast

Over HBV IJsseldal

In verband met het Coronavirus gaat de jaarvergadering van de Huurdersbelangenvereniging IJsseldal definitief niet door. Wij hopen als bestuur in 2021 weer een jaarvergadering te beleggen.

Aan de huurders van IJsseldal Wonen

 

Zoals we u hebben laten weten is door de coronacrisis de jaarvergadering van de Huurdersbelangenvereniging IJsseldal  van 16 en 17 maart afgelast. Het bestuur heeft nu besloten de jaarvergadering voor dit jaar definitief niet door te laten gaan.  

Op de jaarvergadering zou afscheid worden genomen van de penningmeester Reinier Hartgers en zou Gerard Kupers worden voorgedragen als nieuw bestuurslid. Om het functioneren van het bestuur te continueren is besloten Gerard Kupers als lid in het bestuur op te nemen en wel met ingang van 1 april 2020. Van Reinier Hartgers wordt t.z.t. op passende wijze afscheid genomen.

De jaarrekening van 2019 is door de kascommissie gezien en in orde bevonden. Aan Reinier Hartgers wordt decharge verleend

Binnen het bestuur wordt Gerard Kupers de nieuwe penningmeester.

Het jaarverslag van onze vereniging over het jaar 2019 vindt u op de website www.hbv-ijsseldal.nl

Als u de jaarrekening en de resultaten van de kascommissie wil inzien kunt u dit kenbaar maken via de e-mail aan info@hbv-ijsseldal.nl 

Wij hopen dat u begrip hebt voor het bovenstaande en hopen u in ieder geval volgend jaar op de jaarvergadering te zien.

Met vriendelijke groeten, Het bestuur van de Huurdersbelangenvereniging IJsseldal